Novosti

Dr.iur. Andreas List održao gostujuće predavanje na VŠMOD-u!

Dr.iur. Andreas List održao gostujuće predavanje na VŠMOD-u!

Objavljeno: 07. Ožujak 2018.

U srijedu, 7. ožujka 2018. na VŠMOD-u DH predavanje naslovne teme: "The EU as a Global Player – how it works and what could we do better?" održao je dr. iur. Andreas List, cijenjeni austrijski i EU diplomat.

Tom prilikom studenti su imali mogućnost kroz predavanje i komunikaciju sa uvaženim gostom saznati više o trenutnoj poziciji Europske unije na globalnoj razini te mišljenje cijenjenog stručnjaka i diplomata o budućem razvoju Europske unije te o postojećim nedostacima unije i njihovom poboljšanju.

Tema Europske unije dio je svakodnevnog rada u nastavnom procesu na VŠMOD-u DH, stoga smo iznimno zahvalni gospodinu Listu na održanom predavanju koje je našim studentima omogućilo uvid u Europsku uniju iz perspektive stručnjaka i diplomata koji aktivno sudjeluje u procesima koji se odvijaju unutar Europske unije.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »