Novosti

Održana 13. "Škola diplomacije"

Održana 13. "Škola diplomacije"

Objavljeno: 17. Prosinac 2017.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld  jučer je u svojim prostorima održala trinaesti seminar „Škola diplomacije“. Namjena ovog besplatnog jednodnevnog seminara je pružiti polaznicima praktična znanja iz područja diplomacije i međunarodnih odnosa koja su široko primjenjiva i korisna u svakodnevnom životu te ih upoznati sa radom, ciljevima i obrazovnim programom Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

Polaznici su imali priliku prisustvovati predavanjima nastavnika Visoke Škole, javno prepoznatih renomiranih stručnjaka u raznim područjima međunarodnih odnosa te pritom naučiti više o diplomaciji i diplomatskoj profesiji, aktualnim konfliktima i kriznim žarištima u svijetu te o diplomatskom bontonu i pravilima uljuđenog ophođenja.

Stečena znanja polaznici su praktično provodili u simulaciji diplomatskih pregovora uz priliku da o svim pitanjima od vlastitog interesa razgovaraju sa bivšim veleposlanicima Republike Hrvatske, također nastavnicima Visoke Škole.

Koristimo ovu prigodu da javno zahvalimo svim polaznicima seminara na sjajnoj suradnji te pozivamo sve zainteresirane da prate naše mrežne stranice i slobodno se prijave za naredne susrete.

Svjetska karijera počinje ovdje!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »