Novosti

POSEBNA PONUDA: Za studente i nove upisnike cijene školarina niže i do 50%!

POSEBNA PONUDA: Za studente i nove upisnike cijene školarina niže i do 50%!

Objavljeno: 07. Kolovoz 2017.

Želite li se baviti međunarodnim odnosima i diplomacijom te započeti jednu od najprivlačnijih suvremenih karijera, svakako upišite najbolji studij na ovom području. I to odsad po najpovoljnijim uvjetima. Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u Zagrebu organizira upis na svoj preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij uz uvjete koji optimalno vrednuju vrhunski rad učenika i studenata te izvrsnost tijekom studiranja. Na razredbeni postupak za upis na preddiplomski stručni studij međunarodnih odnosa i diplomacije mogu se prijaviti pristupnici sa završenom gimnazijom ili drugim odgovarajućim srednjoškolskim obrazovanjem i položenom državnom maturom te pristupnici sa završenom četverogodišnjom školom bez državne mature. Kandidatkinje i kandidati koji su započeli ili završili drugi preddiplomski stručni ili sveučilišni studij mogu se upisati bez državne mature i razredbenog postupka.

 

Temeljem uspjeha u svom dosadašnjem obrazovanju pristupnici mogu ostvariti iznimno povoljne iznose školarina u ukupno šest razreda cijene školarine, od 10% umanjenog osnovnog iznosa do čak 50% iznosa školarine.

Dosadašnji studenti preddiplomskog stručnog studija prigodom upisa specijalističkog diplomskog stručnog studija ostvaruju 30% nižu školarinu, čime se potiče njihovo kontinuirano uspješno studiranje na Visokoj školi.

Napokon, polaznicima dosadašnjih i budućih Škola diplomacije odobrava se popust pri upisu u prvu godinu preddiplomskog i diplomskog studija u iznosu od 10%. Navedeni uvjeti odnose se na buduće studentice i studente koji će akademske godine 2017/2018. prvi put upisati preddiplomski stručni studij međunarodnih odnosa i diplomacije, odnosno specijalistički diplomski stručni studij međunarodnih odnosa i diplomacije.

Detaljne informacije o uvjetima i cijenama stipendiranih školarina možete pronaći na:

PREDDIPLOMSKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

SPECIJALISTIČKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

Svjetska karijera počinje ovdje!

Odluka o uvjetima upisa za akademsku godinu 2017./2018.Odluka o uvjetima upisa za akademsku godinu 2017.2018..pdf Odluka o uvjetima stipendiranja za akademsku godinu 2017./2018.ODLUKA O UVJETIMA STIPENDIRANJA ZA 2017-18 (1).pdf
  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »