Novosti

Poziv na sudjelovanje u humanitarnoj akciji VŠMOD-a

Poziv na sudjelovanje u humanitarnoj akciji VŠMOD-a

Objavljeno: 26. Studeni 2017.

Odbor za humanitarni rad Visoke škole međurarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld organizira božićnu humanitarnu akciju pod nazivom: "VŠMOD daruje ljubav"

Najdragocjenija stvar koju nekome možemo pokloniti je vrijeme, stoga pozivamo profesore, studente i djelatnike VŠMOD-a da se uključe u akciju u kojoj ćemo tijekom četiri adventske subote posjetiti ustanove koje skrbe o nezbrinutoj djeci, djeci s posebnim potrebama, vesele i drage umirovljenike u domu i prihvatilište za beskućnike.

Kako bismo korisnicima na druženje donijeli božićne poklone, sakupljamo i donacije u vrijednosti jedne kave te mušku zimsku odjeću (cipele, jakne, hlače). Pozivamo sve da se uključe u akciju i da tako zajedno uljepšamo Božić najranjivijim skupinama našeg društva.

Za prvu adventsku subotu (2.prosinca 2017.) predviđa se posjet domovima za nezbrinutu djecu ( Nazorova, Laduc, Selska) i zajednička izrada božićnih čestitki.

Molimo vas da se za više informacija i za sudjelovanje u akciji obratite predstavnicima godine ili kolegicama Tajani Čolakovac (0995565656) i Neveni Bjeliš (0911801437).

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »