Novosti

Promocija četvrte generacije diplomanata VŠMOD-a

Promocija četvrte generacije diplomanata VŠMOD-a

Objavljeno: 11. Travanj 2017.

Najsvečaniji dan u akademskoj godini Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöd rezerviran je za promociju novog naraštaja prvostupnika i specijalista međunarodnih odnosa i diplomacije. Svečanost je održana u petak, 31. ožujka 2017. u velikoj dvorani Hrvatskog državnog arhiva u Zagrebu. Na ceremoniji je dekan Visoke škole akademik Ivo Šlaus uručio diplome promoviranim prvostupnicima i specijalistima međunarodnih odnosa i diplomacije, a nakon polaganja svečane prisege uzvanicima se u ime studenata obratila diplomantica specijalističkog diplomskog stručnog studija Martina Plantak. 

Uzvanici su tijekom svečanog programa mogli vidjeti film o radu Visoke škole „Svjetska karijera počinje ovdje“ te poslušati nastup akademske harfistice Marije Mlinar, docentice na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu. Svečanosti su, uz prostupnike i specijaliste te njihove obitelji i prijatelje, nazočili i visoki gosti iz akademskog i javnog života Zagreba i Hrvatske. Čestitamo svim studenticama i studentima na uspješnom završetku studija i na njihovu velikom danu!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Web stranica diplomacija.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »