Novosti

Protokol VŠMOD-a organizirao otvorenje izložbe "Croatia Through the Eyes of the Foreign Ambassadors"

Protokol VŠMOD-a organizirao otvorenje izložbe "Croatia Through the Eyes of the Foreign Ambassadors"

Objavljeno: 16. Ožujak 2017.

Naši studenti, predvođeni vpl. Miladom Privora, sudjelovali su u organizaciji i protokolarnoj pripremi otvorenja izložbe fotografija pod nazivom: "Croatia Through the Eyes of the Foreign Ambassadors", koja je održana jučer, 15. ožujka 2017. s početkom u 19:00 sati u muzeju Mimara.


Inicijativu za izložbu pokrenuli su veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj, Nj.E. gđa. Tanya Dimitrova Dimitrova i veleposlanik Kraljevine Belgije Republici Hrvatskoj, Nj.E.g. Philippe Benoit, s ciljem da se prikaže Hrvatsku na 150 fotografija iz objektiva stranih veleposlanika akreditiranih u Republici Hrvatskoj.


Izložba se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske i Turističke zajednice, a trajat će do 23. ožujka 2017.

Sudjelovanje u organizaciji ovog zapaženog društvenog događaja još je jedno u nizu javnih priznanja za naše vrijedne studente i alumnije koji svakodnevno usvajaju znanja iz diplomatskog protokola i uspješno ih provode u praksi.


Čestitamo!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »