Novosti

Razredbeni intervju 15. rujna 2017. - PRIJAVI SE!

Razredbeni intervju 15. rujna 2017. - PRIJAVI SE!

Objavljeno: 16. Kolovoz 2017.

Upravno vijeće Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za upis studenata u prvu godinu trogodišnjeg preddiplomskog stručnog studija i dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija za akademsku godinu 2016./17. Sukladno Natječaju, za učenike četverogodišnjih strukovnih škola i umjetničkih programa obrazovanja koji svoje obrazovanje završavaju obranom završnog rada u svojoj školi koji žele upisati Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld provodi se razredbeni postupak - intervju. Razredbeni postupak - intervju provodi se i za kandidate koji su srednje obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske. 

Razredbeni intervju za drugi upisni rok održat će se 15. rujna 2017. od 10 do 14 sati

Prijave i ostali upiti za razredbeni intervju primaju se osobno ili elektroničkim putem na e-mail adesu tajnistvo@diplomacija.hr i na tel. 01/370 0666 .

Svjetska karijera počinje ovdje! 
Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Web stranica diplomacija.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »