Novosti

Studenti VŠMOD-a posjetili veleposlanstvo Savezne Republike Brazil u Republici Hrvatskoj

Studenti VŠMOD-a posjetili veleposlanstvo Savezne Republike Brazil u Republici Hrvatskoj

Objavljeno: 07. Lipanj 2017.

Studenti naše Škole jučer su, u organizaciji Studentskog zbora, posjetili Brazilsko veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj!
Nj. E. g. P. R. Campos Tarisse da Fontoura, veleposlanik Brazila u RH, dočekao nas je i uveo u zanimljivosti i probleme trenutne brazilske vanjske politike, a govorio je i o ljepotama rada u Hrvatskoj (i ponosno pokazao fotografiju s predsjednicom Grabar-Kitarović). Veleposlaniku smo prenijeli pozdrave iz Škole i donijeli dašak Zagreba uz Notes of Zagreb.


Obratili su nam se i ostali članovi diplomatskog i lokalnog osoblja veleposlanstva, proveli nas kroz svoju svakodnevicu i strpljivo odgovarali na pitanja. Pogledali smo i brazilski igrani film koji govori o društvenim problemima u favelama s kojima se Brazil otvoreno suočava, i na kraju uživali u tradicionalnim brazilskim delicijama.
Zahvaljujemo Njegovoj Ekscelenciji i cjelokupnom osoblju veleposlanstva na iznimnom gostoprimstvu i otvorenosti kojom su nas ugostili i želimo im puno uspjeha u radu!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Web stranica diplomacija.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »