Profil


Životopis:

Diplomirao je 2001. godine na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, smjer politologija. Na istom fakultetu obranio je 2005. godine magistarsku radnju „Regionalna politika Europske unije i regionalizacija Republike Hrvatske“ te 2010. godine doktorsku disertaciju „Europeizacija regionalne politike: primjeri Grčke, Irske i Portugala“.

 

Kao student dobitnik je Rektorove nagrade. U razdoblju 2001. – 2009. godine bio je zaposlen kao znanstveni novak asistent na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Uz znanstveni rad izvodio je i predavanja te seminare na više kolegija. Sudjelovao je na brojnim konferencijama s međunarodnim sudjelovanjem u RH i inozemstvu. Objavio je znanstvene radove te poglavlja u knjigama i zbornicima u RH i inozemstvu.

 

Kao glavni nacionalni savjetnik sudjelovao je u CARDS i PHARE projektima predpristupne pomoći Europske unije u Republici Hrvatskoj.

 

U veljači 2011. godine izabran je u zvanje znanstvenog suradnika. Zaposlen je na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije gdje drži nastavu iz više kolegija koji se bave tematikom Europske unije.

U 2013. izabran u znanstveno nastavno zvanje docenta.

 


Kontakt informacije:
  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »