Upisi u specijalistički studij

Školarina za Specijalistički studij

Ukupna cijena školarine jedne akademske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija iznosi 35 100,00 kn i može se platiti jednokratno ili u najviše osam jednakih obroka. 

Cijena jednog ECTS boda stručnog specijalističkog diplomskog studija iznosi 585,00 kuna.

Troškovi upisa iznose 300,00 kn.

Za kandidatkinje/kandidate koji su sudjelovali na seminaru „Škola diplomacije“ pri upisu se odobrava popust u iznosu od 10 posto (10%).

Razred

Školarina

Kandidatkinje/kandidati koji su sudjelovali na Školi diplomacije

31.590,00

 

Za kandidatkinje/kandidate koji su upisani na preddiplomski stručni studij međunarodnih odnosa i diplomacije, a nastavljaju studij na specijalističkom diplomskom stručnom studiju međunarodnih odnosa i diplomacije akademske godine 2018/2019. cijena školarine iznosi*:

Razred

Školarina

Kandidatkinje/kandidati VŠMOD-a DH*

24.570,00

 

Za studente koji su upisani na specijalistički diplomski stručni studij međunarodnih odnosa i diplomacije za upis u višu godinu cijena školarine ostaje nepromijenjena. Sukladno novim odlukama o stipendiranju, isti se mogu javiti na natječaj za stipendije.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »