Usluge

Škola diplomacije

Škola diplomacije

Dragi maturanti i budući studenti međunarodnih odnosa i diplomacije, Vaša svjetska karijera počinje u Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“ u sklopu programa „Škola diplomacije“.

Jednodnevni program namijenjen je maturantima i svim zainteresiranima za studij međunarodnih odnosa i diplomacije koji ima za cilj pružiti osnovne informacije o studijskom programu Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“ kao vodeće visokoobrazovne ustanove na ovom području, te na zanimljiv i interaktivan način informirati, educirati i zainteresirati polaznike za njihov budući karijerni poziv.

Program uključuje predavanja profesora Visoke Škole, različite radionice i simulaciju diplomatskih pregovora. „Škola diplomacije“ također uključuje diplomatski ručak i druženje s bivšim veleposlanicima te završni svečani domjenak i dodjelu diploma polaznicima. seminara.

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »