Novosti

Besplatan seminar "Škola diplomacije" - PRIJAVI SE!

Besplatan seminar "Škola diplomacije" - PRIJAVI SE!

Objavljeno: 04. Svibanj 2019.

Imate u razredu nekoga tko uspije odgoditi ispit i najstrožim nastavnicima? Tko je „glas razuma“ koji razgovorom i uvjeravanjem riješava sve sukobe u vašoj ekipi? Možete li se sjetiti nekoga tko uvijek na lijep način uspije u namjeri da bude po njenom/njegovom i razgovorom uvjeri sugovornike u ispravnost svog mišljenja? Ta osoba je rođeni diplomat, a ovo je pravo mjesto za nju/njega.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“ organizira besplatan jednodnevni seminar pod nazivom „Škola diplomacije“, namijenjen prvenstveno maturantima i zainteresiranima za studij međunarodnih odnosa i diplomacije na VŠMOD-u DH. Seminar će se održati u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. godine s početkom u 10:00 sati  na VŠMOD-u DH (Filipa Vukasovića 1, Zagreb).

Ukoliko vas interesiraju teme iz područja politike poput međunarodnih odnosa, komunikacije i pregovaranja, uzroka ratova i sukoba, sigurnosti i borbe protiv terorizma, ekonomskih kriza i napretka ili ljudskih prava tada smo sigurni da je ovaj seminar namijenjen upravo vama!

Prijavite se i saznajte više o diplomatskoj profesiji i razlozima zbog kojih se diplomate izuzetno cijeni u društvu, naučite osnovna pravila i komunikacijske vještine za rješavanje sukoba i ostvarenje vlastitih ciljeva u odnosima s okolinom. Savladajte osnove diplomatskog protokola i naučite više o kulturološkim različitostima svijeta u kojem živimo, pravilima uljudnog ponašanja i poslovne komunikacije (dress code/domjenak,radni ručak, večera/prijem/rukovanje/oslovljavanje sugovornika/). Na seminaru ćete saznati i ključne informacije o Europskoj uniji kao organizaciji unutar koje se odvijaju svi važni procesi za našu zemlju i važnosti međunarodnih odnosa za svaku državu i njene građane. Sudjelujte u simulaciji diplomatskih pregovora i razgovarajte s profesionalnim diplomatima o njihovim iskustvima iz prakse.


PRIJAVE se primaju na dario.cvrtila@diplomacija.hr ili 01 3700 666 do 24. svibnja 2019. U prijavi je potrebno navesti: naziv seminara, ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt (e-mail i telefon) te škola/fakultet koji trenutno pohađate.  


Napomena*

Svi sudionici seminara ostvaruju 10% popusta na školarinu pri upisu studija u akademskoj godini 2019./2020.!

Svjetska karijera počinje ovdje!

Škola diplomacije - program seminara17. Škola diplomacije - program seminara.pdf

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »