Novosti

Europarlamentarci gostovali na VŠMOD-u!

Europarlamentarci gostovali na VŠMOD-u!

Objavljeno: 05. Ožujak 2018.

U ponedjeljak, 5. ožujka 2018. godine, u suradnji sa Uredom za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj, na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u Zagrebu imali smo čast ugostiti hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu koji su članovi Odbora za vanjsku politiku Europskog parlamenta. Tom su prigodom našim studentima predstavili svoj rad i aktivnosti u sklopu istoimenog odbora i ostale dužnosti koje spadaju u djelokrug njihovog rada.

Susret je otvoren pozdravnim govorima dekana VŠMOD-a DH, gospodina Joška Klisovića te gospođe Violete Simeonove Staničić, voditeljice Ureda za informiranje u Republici Hrvatskoj, po čemu je riječ dana moderatorici susreta gospođi Katarini Alvir koja je uvela sudionike u raspravu.

Glavnu riječ vodili su hrvatski zastupnici u Europskom parlamentu: gospođa Dubravka Šuica, gospodin Tonino Picula, gospodin Jozo Radoš i gospođa Željana Zovko, koji su po završetku rasprave i izlaganja odgovarali na pitanja naših studenata i brojnih predstavnika medija.

Događaju su, uz brojne zainteresirane studente, prisustvovali uvaženi gosti iz veleposlanstava stranih zemalja akreditiranih u Republici Hrvatskoj, Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, političari i znanstvenici.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim prijateljima iz Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj na sjajnoj suradnji u organizaciji događaja i našim zastupnicima u Europskom parlamentu na odazivu i razgovoru s našim studentima.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »