Novosti

Europski tjedan održivog razvoja

Europski tjedan održivog razvoja

Objavljeno: 03. Lipanj 2019.

Već petu godinu za redom provodi se Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) u razdoblju od 30. svibnja do 5. lipnja. Naglasak ovogodišnjeg ETOR-a ponovo je stavljen na događaje i aktivnosti koji su povezani s globalnim ciljevima održivog razvoja koji su sadržani u Programu održivog razvoja 2030. Program održivog razvoja 2030. sadrži 17 ciljeva održivog razvoja koji ukazuju na ključne probleme koji zahtijevaju hitnu intervenciju i djelovanje svih relevantnih aktera.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u suradnji sa Međimurskim veleučilištem u Čakovcu ove godine organizira međunarodnu konferenciju na temu „Zaštita okoliša i održivi razvoj“ koja se održava u razdoblju od 04. – 05. lipnja 2019. godine.

Izrazito smo ponosni što kroz konferenciju doprinosimo Europskom tjednu održivog razvoja i na taj način promoviramo globalne ciljeve održivog razvoja kao dio europske inicijative.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »