Novosti

Guverner HNB-a održao predavanje studentima VŠMOD-a!

Guverner HNB-a održao predavanje studentima VŠMOD-a!

Objavljeno: 16. Svibanj 2018.

Guverner Hrvatske narodne banke, dr.sc. Boris Vujčić, danas je našim studentima održao predavanje na temu: „Hrvatska u Eurozoni“ pri čemu je glavna koncentracija izlaganja bila na prednostima i nedostacima ulaska u Eurozonu, odnosno uvođenja Eura u Republici Hrvatskoj.

Tema oko koje struka izražava različita argumentirana mišljenja od iznimnog je interesa za naše studente jer predstavlja sintezu politike, ekonomije i međunarodnih odnosa što je sama srž studijskog programa VŠMOD-a DH. Iz tog razloga izuzetno smo zahvalni guverneru Vujčiću na dvosatnom izlaganju i odgovaranju na upite svih zainteresiranih studenata koji su imali privilegiju od čelne osobe Hrvatske narodne banke saznati mnogo više relevantnih podataka o jednoj od najvećih političkih i ekonomskih rasprava u Republici Hrvatskoj.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »