Novosti

Međunarodna konferencija „Zaštita okoliša i održivi razvoj“

Međunarodna konferencija „Zaštita okoliša i održivi razvoj“

Objavljeno: 29. Svibanj 2019.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“ u suradnji sa Međumurskim veleučilištem u Čakovcu i partnerima organizira međunarodnu konferenciju „Zaštita okoliša i održivi razvoj“. Konferencija se održava 4. i 5. lipnja 2019. kada se ujedno obilježava i proslava Svjetskog dana zaštite okoliša. Prvi dan konferencije se održava u Čakovcu 4.6.2019., u prostorima Međimurskog veleučilišta dok drugi, ujedno i zaključni dan konferencije će se održati 5.6.2019. godine u prostorima Visoke škole „Dag Hammarskjöld“.

Tematika konferencije su sva područja suvremene održive ekonomije koja se temelji na sintezi očuvanja okoliša, ekonomskog rasta i društvenog napretka, a pojedina od tih područja, koja će biti u fokusu konferencije, su: održivi turizam, ekoagrikultura, zelena energija i održiva gradnja. Stručnjaci sa područja zaštite okoliša i održivog razvoja, iz državnog i privatnog sektora, će kroz više tematskih područja i panela rasprava predstaviti sve suvremene izazove s kojima se suočavamo u održivosti današnje ekonomije i očuvanju okoliša. Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na konferenciji te doprinesete aktivnim sudjelovanjem u raspravama.

Konferencija - programKonferencija Zaštita okoliša i održivi razvoj-program.pdf Konferencija - pozivnicaPozivnica - Konferencija Održivi razvoj i zaštita okoliša.pdf
  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »