Novosti

MVEP u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu poziva studente - časnike za vezu za potrebe predsjedanja Vijećem EU-a 2020.

MVEP u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu poziva studente - časnike za vezu za potrebe predsjedanja Vijećem EU-a 2020.

Objavljeno: 06. Ožujak 2019.

U jeku priprema za predsjedanje Vijećem Europske unije, 4. ožujka 2019. godine postignuta je suradnja Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske sa zagrebačkim Sveučilištem. Riječ je o pozivu studenata s ciljem obavljanja poslova časnika za vezu tijekom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije 2020. godine.


Preciznije, izabrani kandidati steći će znanja iz područja diplomacije i komunikacijskih vještina, sve kako bi pridonijeli što uspješnijoj organizaciji središnjeg događaja Europe iduće godine. Traženi poslovi uključivat će pratnju inozemnih izaslanstva, koordinaciju s organizatorima događanja, voditeljem voznoga parka i osiguranjem te rad na informacijskim točkama u prostorima održavanja sastanaka, zračnoj luci i hotelima.


Također, Tajništvo Predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije izdat će pismenu potvrdu/ priznanje o sudjelovanju kao korisnu preporuku tijekom daljnjeg profesionalnog života.


Svi zainteresirani studenti mogu pronaći detaljne informacije kao i uvjete na stranicama Sveučilišta u Zagrebu: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/sveuciliste-u-zagrebu-i-ministarstvo-vanjskih-i-europskih-poslova-rh-objavljuje-natjecaj-za-casn/?fbclid=IwAR2vXX7PZlSV1xPeKsBWfCFXzR5AivRABeLX2Ozhn1spnYYgkg31s62q-6g.

Prijave se primaju do 21. ožujka 2019. godine poštom, na adresu: Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb, uz napomenu „Za HR PRES“ ili na e-mail adresu: zbrasic@unizg.hr

izvor: http://www.mvep.hr/hr/predsjedanje-vijecem-eu/vijesti/

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »