Novosti

Održan 5. Okrugli stol u suradnji sa Veleposlanstvom SAD-a u Republici Hrvatskoj

Održan 5. Okrugli stol u suradnji sa Veleposlanstvom SAD-a u Republici Hrvatskoj

Objavljeno: 13. Lipanj 2019.

U srijedu 12. lipnja 2019. godine, održan je 5. Okrugli stol organiziran od strane VŠMOD-a u suradnji sa Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj. Poseban gost okruglog stola bila je gospođa Victoria J. Taylor, zamjenica veleposlanika SAD-a, koja je kroz svoje izlaganje dala uvid u svoj dugogodišnji rad u vanjskoj politici SAD-a i veleposlanstvima diljem svijeta. Studenti su imali mogućnost saznati način donošenja odluka, sustav organizacije i vođenja veleposlanstva. Na panel diskusiji studenti VŠMOD-a imali su priliku postavljati pitanja vezana uz rad i djelovanje veleposlanstva SAD-a u različitim dijelovima svijeta, rješavanje problema u kriznim situacijama, te rad u sredinama koje su pretrpile posljedice rata i terorizma.

Zahvaljujemo gostima iz Veleposlanstva SAD-a u Republici Hrvatskoj na izdvojenom vremenu za rad sa studentima, te svim prisutnim studentima VŠMOD-a.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »