Novosti

Održan Alumni dan VŠMOD-a DH

Održan Alumni dan VŠMOD-a DH

Objavljeno: 21. Siječanj 2019.

Alumni dan u organizaciji Alumni inicijative VŠMOD-a DH u održao se uz prisustvo velikog broja alumnija 19.1.2019. s ciljem aktivnog poticanja daljnje izgradnje te jačanja međusobne povezanosti i suradnje svih generacija bivših studenata. Alumni inicijativa VŠMOD-a DH potiče razmjenu znanja i iskustava, kao i kvalitetno umrežavanje svih bivših studenata, što se nameću kao i osnovne misije VŠMOD-a DH.

Uvodno se prisutnima obratio dekan VŠMOD-a DH, g. Joško Klisović, a zatim su kraća predavanja o aktualnim događanjima na međunarodnoj sceni održali predsjednik Diplomatskog vijeća VŠMOD-a DH, g. Zoran Milanović te prodekan VŠMOD-a DH, prof.dr.sc. Goran Bandov. Ciljeve i planirane aktivnosti Alumni inicijative VŠMOD-a DH predstavio je g. Filip Naglić, nakon čega je nastavljeno ugodno druženje alumnija te profesora i drugih članova vodstva VŠMOD DH u prostorijama Škole.

Alumni inicijativa nastavlja i u ovoj akademskoj godini niz aktivnosti poput „Alumni priča“ gdje alumniji predstavljaju svoje karijere i projekt cjeloživotnog obrazovanja za alumnije, od diplomacije u praksi i upravljanja projektima do komunikacijskih usavršavanja i održavanja raznih tematskih radionica.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »