Novosti

Održan seminar "Upravljanje protokolom" na VŠMOD-u DH!

Održan seminar "Upravljanje protokolom" na VŠMOD-u DH!

Objavljeno: 28. Svibanj 2019.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije "Dag Hammarskjöld", u sklopu edukativnih programa iz područja cjeloživotnog obrazovanja, organizirala je 24. i 25. svibnja 2019. godine seminar "Upravljanje protokolom" u prostorima VŠMOD-a DH. Seminar obuhvaća skup predavanja i pokaznih vježbi za sve koji su već prisutni na tržištu rada i žele saznati više o organizaciji poslovnih i društvenih događanja, pravilima poslovne i diplomatske komunikacije, te protokola.

Seminar „Upravljanje protokolom“ idejno je i izvedbeno djelo nekadašnje ravnateljice Državnog protokola Republike Hrvatske i šefice protokola Ureda predsjednika Republike Hrvatske, veleposlanice Milade Privora. Iznimno smo ponosni što upravo vpl. Milada Privora sa kolegijem „Diplomatski protokol“ čini neizostavan dio nastavnog procesa za studente VŠMOD-a DH, te smo uvjereni da naši studenti imaju mogućnost učiti od najveće stručnjakinje u Hrvatskoj.

Ovom prigodom zahvaljujemo svim polaznicima seminara „Upravljanje protokolom“  na sudjelovanju i ugodnom druženju u nadi da su teorijska i praktična znanja i vještine ponuđena u okviru ovog seminarskog programa ispunila očekivanja polaznika.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »