Novosti

Održani seminari "Škola diplomacije" i "Škola održivog razvoja" na VŠMOD-u!

Održani seminari "Škola diplomacije" i "Škola održivog razvoja" na VŠMOD-u!

Objavljeno: 17. Ožujak 2019.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld  danas je u svojim prostorima održala sedamnaesti seminar „Škola diplomacije“ i treći seminar „Škola održivog razvoja“. Cilj besplatnih jednodnevnih seminara je pružiti polaznicima praktična znanja iz područja diplomacije, međunarodnih odnosa i održivog razvoja koja su široko primjenjiva i korisna u svakodnevnom životu te ih upoznati sa radom, ciljevima i obrazovnim programom Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

Polaznici su imali priliku prisustvovati predavanjima nastavnika Visoke Škole, javno prepoznatih i renomiranih stručnjaka u raznim područjima međunarodnih odnosa te pritom naučiti više o diplomaciji i diplomatskoj profesiji, aktualnim konfliktima i kriznim žarištima u svijetu, protokolu i globalnim agendama održivog razvoja kao ekonomije budućnosti.

Stečena znanja polaznici su praktično provodili u simulaciji diplomatskih pregovora uz priliku da o svim pitanjima od vlastitog interesa razgovaraju sa bivšim veleposlanicima Republike Hrvatske, također nastavnicima Visoke Škole.

Koristimo ovu prigodu da javno zahvalimo svim polaznicima seminara na sjajnoj suradnji te pozivamo sve zainteresirane da prate naše mrežne stranice i slobodno se prijave za naredne susrete.

Svjetska karijera počinje ovdje!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »