Novosti

Održano gostujuće predavanje prof. dr. Marie Eneve Bakalove

Održano gostujuće predavanje prof. dr. Marie Eneve Bakalove

Objavljeno: 11. Travanj 2019.

U petak 12. travnja 2019. godine održano je gostujuće predavanje prof. dr. Marie Eneve Bakalove sa „University of National and World Economy“ iz Sofije u sklopu kolegija Međunarodni odnosi od 2. svjetskog rata do globalnog poretka.

Prof. dr. Bakalova održala je interaktivno predavanje studentima prve godine preddiplomskog studija međunarodnih odnosa i diplomacije na temu vanjske politike i međunarodnih odnosa. Predavanje je među studentima potaknulo raspravu o glavnim akterima u formiranju vanjske politike pojedine države, te o utjecaju nacionalizma na formiranje vanjske politike država koje se nalaze u neposrednom okruženju Republike Hrvatske.

Zahvaljujemo prof. dr. Bakalovoj na nadasve zanimljivom predavanju, te izdvojenom vremenu za rad i diskusiju sa studentima VŠMOD-a.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »