Novosti

Poziv maturantima za posjet VŠMOD-u DH!

Poziv maturantima za posjet VŠMOD-u DH!

Objavljeno: 11. Studeni 2018.

Dragi maturanti,

Izbor studija velika je odluka koja ima izuzetan utjecaj na daljnji tijek karijere i života svakog pojedinca. Upravo zato smo uvjereni da mnogi od vas iz Zagreba i ostatka države planiraju posjetiti Smotru Sveučilišta u Zagrebu koja će se održati u prostorima Studentskog centra (Savska 25, Zagreb) od 22. do 24. studenog 2018., sa željom da se informirate o studijskim programima i mogućnostima koje pruža studiranje u Zagrebu.

Ukoliko vas zanimaju međunarodni odnosi i diplomacija ili pak održivi razvoj kao potencijalni izbori studija, koristimo priliku da vas srdačno pozovemo u posjet Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije (Filipa Vukasovića 1, Zagreb) kako biste dobili što više korisnih saznanja o studiju i olakšali si donošenje konačne odluke o izboru studija.

Dobrodošli ste bilo kojim danom između 22. i 24. studenog između 9:00 i 17:00 sati na VŠMOD-u DH gdje ćete imati priliku, ukoliko nas posjetite u tijeku radnog tjedna, razgledati fakultet, poslušati nastavu te upoznati studente, nastavnike i ostalo osoblje.

Radujemo se vašem dolasku!

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjӧld

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »