Novosti

Poziv na predavanje i radionicu

Poziv na predavanje i radionicu

Objavljeno: 18. Travanj 2019.

U sklopu projekta Jean Monnet „Learning by Doing: EU Standards in the Balkans“, na kojem je Visoka škola međunarodnih studija i diplomacije Dag Hammarskjöld partner, čast nam je pozvati vas na predavanje i radionicu Hrvatska na putu prema euru - zašto, kako i kada?

Dr. sc. Mirna Dumičić održat će predavanje na kojem odgovara na pitanja: „Mora“ li Hrvatska uvesti euro?; Što je teorija optimalnih valutnih područja?; Je li ona relevantna za Hrvatsku?; Koje su prednosti, a koji nedostaci uvođenja eura, odnosno odricanja od monetarnog suvereniteta? Koje su karakteristike hrvatske ekonomije važne u tom kontekstu? Kako se u praksi „uvodi euro“?

Nakon predavanja studenti VŠMOD-a DH održat će radionicu u sklopu koje će debatirati o scenarijima ulaska Hrvatske u eurozonu.

Predavanje i radionica održat će se u utorak, 23. ožujka 2019. s početkom u 16 sati u dvorani 113 na VŠMOD-u DH.

Radujemo se vašem dolasku!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »