Novosti

Poziv studentima za volontiranje na međunarodnom sajmu investicijskih projekata - REXPO 2018.

Poziv studentima za volontiranje na međunarodnom sajmu investicijskih projekata - REXPO 2018.

Objavljeno: 07. Studeni 2018.

Poštovani,

u proteklih šest godina otkako se uspješno organizira, sajam Rexpo postao je mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz tridesetak zemalja. Na oko 2500 m² izlagačkog prostora predstavljaju se brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim projektima, dok je na Rexpo Forumu kroz više od stotinu panel diskusija i okruglih stolova stručne rasprave provelo više od 500 stručnjaka iz različitih područja.

Međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo 2018 održat će se 27. i 28. studenoga 2018. u City plaza event centru (ex Hypo centar), Slavonska avenija 6, Zagreb.

I ove će godine sajam okupiti vodeće sudionike iz Hrvatske i regije: investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, inženjere, konzultante, agente, odvjetnike, banke, investicijske fondove, zakupce, hotelijere i korisnike komercijalnih prostora, stručnjake, medije te sve ostale zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Svake godine sajam Rexpo podržavaju brojne institucije iz Hrvatske i regije: ministarstva, veleposlanstva, gospodarske komore, banke i financijske institucije, gradovi, udruge poslodavaca, komore arhitekata i inženjera građevinarstva, a surađujemo i s etabliranim sličnim sajmovima u inozemstvu poput Expo Real München i MIPIM Cannes.

Ovakvo je okupljanje prilika za mlade ljude da u kratkom roku nauče i svladaju mnogo, stoga vam se javljamo s otvorenom molbom za poziv vaših studenata da sudjeluju putem volontiranja. Volonteri će obnašati sljedeće aktivnosti: rad na akreditacijskom pultu, PR asistencija, podrška pri panel raspravama, rad na garderobi, rad na ulazu na Gala party.

Molimo da se zainteresirani studenti jave najkasnije do 9. studenoga na mail: tajnistvo@diplomacija.hr

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »