Novosti

Preminuo prof.dr.sc. Radovan Vukadinović

Preminuo prof.dr.sc. Radovan Vukadinović

Objavljeno: 23. Svibanj 2019.

U tuzi Vas obavještavamo da nas je jučer, u 82. godini života, napustio naš voljeni profesor Radovan Vukadinović, najveći hrvatski stručnjak za vanjsku politiku te međunarodne odnose i diplomaciju.

Izuzetno smo ponosni da smo kao visokoobrazovna ustanova imali čast da od samih početaka rada blisko surađujemo sa profesorom Vukadinovićem, čiji je doprinos na akademskom planu te znanstveni autoritet neprikosnoven na području međunarodnih odnosa i diplomacije.

Uz neupitan znanstveni autoritet, imali smo privilegiju provoditi vrijeme sa čovjekom izuzetnih ljudskih i moralnih kvaliteta koji je u svakom smislu služio kao primjer znanja i ljudskosti.

Duboko pogođeni ovom tužnom viješću, članovima obitelji i najbližima upućujemo izraze iskrenog suosjećanja s nenadoknadivim gubitkom.

Zauvijek zahvalni,

VŠMOD DH

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »