Novosti

Press konferencija: Predstavljen novi studij i predsjednik Diplomatskog vijeća

Press konferencija: Predstavljen novi studij i predsjednik Diplomatskog vijeća

Objavljeno: 30. Studeni 2017.

Na press konferenciji održanoj 29. studenog 2017. u prostorijama Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld iz Zagreba predstavljen je novi studijski program – Održivi razvoj i međunarodni odnosi i novi predsjednik Diplomatskog vijeća VŠMOD-a DH, gospodin Zoran Milanović.

Prodekan VŠMOD-a DH, prof.dr.sc. Goran Bandov  predstavio je novi i jedinstveni studijski program koji se pokreće u siječnju 2018. godine, a nastavnim procesom obuhvaća širok spektar kolegija iz područja prirodnih i društvenih znanosti te interdisciplinarnim pristupom ima za cilj obrazovati stručnjake koji će implementirati politike održivog razvoja kroz rad u međunarodnim organizacijama, državnim ustanovama i privatnim poduzećima, a sukladno Agendi 2030 Ujedinjenih naroda i strateškim dokumentima Europske komisije koji predviđaju velika ulaganja i potpore politici održivog razvoja.

Na konferenciji je predstavljen i novi predsjednik Diplomatskog vijeća VŠMOD-a DH, gospodin Zoran Milanović koji je, izloživši ciljeve i sadržaj svog angažmana na VŠMOD-u, odgovarao na brojne upite velikog broja predstavnika medija.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »