Novosti

Razredbeni intervju 24. svibnja - PRIJAVI SE!

Razredbeni intervju 24. svibnja - PRIJAVI SE!

Objavljeno: 06. Svibanj 2019.

Upravno vijeće Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za upis studenata u prvu godinu trogodišnjeg preddiplomskog stručnog studija i dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija za akademsku godinu 2019./20. Donesene odluke primjenjuju se na upise studenata u preddiplomske i diplomske studije za oba studijska smjera: studij međunarodnih odnosa i diplomacije i studij održivog  razvoja i međunarodnih odnosa. Sukladno Natječaju, za učenike četverogodišnjih strukovnih škola i umjetničkih programa obrazovanja koji svoje obrazovanje završavaju obranom završnog rada u svojoj školi, a koji žele upisati studij međunarodnih odnosa i diplomacije ili studij održivog razvoja i međunarodnih odnosa provodi se razredbeni postupak - intervju. Razredbeni postupak - intervju provodi se i za kandidate koji su srednje obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske. 

Razredbeni intervju za prvii upisni rok održat će se 24. svibnja 2019. od 10 do 14 sati.

Prijave i ostali upiti za razredbeni intervju primaju se osobno ili elektroničkim putem na e-mail adesu tajnistvo@diplomacija.hr i na tel. 01/370 0666 .

Svjetska karijera počinje ovdje! 

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »