Novosti

Razredbeni intervju u rujnu - PRIJAVI SE!

Razredbeni intervju u rujnu - PRIJAVI SE!

Objavljeno: 26. Srpanj 2019.

Upravno vijeće Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld na sjednici održanoj 19. ožujka 2019. godine donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za upis studenata u prvu godinu trogodišnjeg preddiplomskog stručnog studija i dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija za akademsku godinu 2019./2020. Sukladno Natječaju, za učenike četverogodišnjih strukovnih škola i umjetničkih programa obrazovanja koji svoje obrazovanje završavaju obranom završnog rada u svojoj školi, a koji žele upisati Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld provodi se razredbeni postupak. Razredbeni postupak provodi se i za kandidate koji su srednje obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.

Razredbeni intervju za drugi upisni rok održat će se:

  • 6. rujna 2019. godine od 10 do 14 sati
  • 20. rujna 2019. godine od 10 do 14 sati

Prijave i ostali upiti za razredbeni postupak primaju se osobno ili elektroničkim putem na e-mail adresu: tajnistvo@diplomacija.hr i na tel. 01/ 3700 666.

Svjetska karijera počinje ovdje!

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »