Novosti

Studenti VŠMOD-a na konferenciji "The Future of Democracy" u Dubrovniku!

Studenti VŠMOD-a na konferenciji "The Future of Democracy" u Dubrovniku!

Objavljeno: 11. Travanj 2018.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld zajedno sa Svjetskom akademijom umjetnosti i znanosti (WAAS), University of Florida te Person Centered Approach Institute organizirala je, od 3. do 5. travnja 2018. u IUC Dubrovnik, međunarodnu znanstvenu konfeenciju „The Future od Democracy“.

Niz istaknutih svjetskih znanstvenika i profesora na prestižnim svjetskim sveučilištima te djelatnici međunarodnih organizacija i političari na ovom skupu raspravljali su o kompleksnostima demokracije i svim izazovima s kojima su suočeni današnji demokratski sustavi uz predviđanja o budućim problemima s kojima će demokracija biti suočena i rješenjima za iste.

Na konferenciji su, pod vodstvom prodekana VŠMOD-a DH, kurs direktora i predavača na konferenciji prof.dr.sc. Gorana Bandova, sudjelovali i studenti VŠMOD-a DH i time stekli vrijedne spoznaje o stavovima i promišljanjima afirmiranih svjetskih znanstvenika o važnom globalnom pitanju koje time ima veliki značaj i za naše društvo.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »