Novosti

Svaki dan - otvoreni dan: Posjetite nas!

Svaki dan - otvoreni dan: Posjetite nas!

Objavljeno: 11. Srpanj 2019.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld iz Zagreba poziva svoje buduće studentice i studente te sve zainteresirane za studij međunarodnih odnosa i diplomacije da posjete VŠMOD DH i doznaju sve što ih zanima u vezi s našim studijskim programom, kompetencijama koje studenti stječu i karijernim potencijalima koje nudi studiranje na VŠMOD-u DH.

Pozivamo vas da nas posjetite svakim radnim danom između 10 i 15 sati i saznate sve što vas zanima o našem programu i načinu rada te upoznate naše profesore i studente.

Svaki dan – otvoreni dan“ za cilj ima prikazati svim zainteresiranima VŠMOD DH kao prvu i jedinstvenu obrazovnu ustanovu u ovom dijelu Europe koja radi na obrazovanju deficitarnih zanimanja s područja međunarodnih odnosa i diplomacije koja postaju izuzetno tražena i cijenjena zbog globalizacijskih procesa i sve ozbiljnijeg pozicioniranja Republike Hrvatske u raznim međunarodnim organizacijama koje traže stručne i kompetentne kadrove koji će, koristeći stečena znanja i vještine, moći odgovoriti izazovima koje donosi budućnost.

Posjetite VŠMOD DH i doznajte zašto je studiranje međunarodnih odnosa i diplomacije jamac karijernog razvoja i atraktivnih radnih mjesta te koje sve akademske sadržaje i dodatne mogućnosti nudimo, primjerice čime se sve bave naši studenti – od nastave do izvannastavnih aktivnosti (radionice, studijska putovanja, umjetnička i sportska zbivanja) – te od čega se sve sastoji međunarodna suradnja VŠMOD-a DH.

Svjetska karijera počinje ovdje!

Dobrodošli u Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »