Novosti

"Upravljanje protokolom" - održan dvodnevni seminar na VŠMOD-u!

"Upravljanje protokolom" - održan dvodnevni seminar na VŠMOD-u!

Objavljeno: 04. Ožujak 2019.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije "Dag Hammarskjöld", u sklopu edukativnih programa iz područja cjeloživotnog obrazovanja, organizirala je 1. i 2. ožujka u svojim prostorima seminar "Upravljanje protokolom". Seminar obuhvaća skup predavanja i pokaznih vježbi za sve koji su već prisutni na tržištu rada i žele saznati više o organizaciji poslovnih i društvenih događaja, pravilima poslovne i diplomatske komunikacije te protokola.

Seminar „Upravljanje protokolom“ idejno je i izvedbeno djelo nekadašnje ravnateljice Državnog protokola Republike Hrvatske i šefice protokola Ureda predsjednika Republike Hrvatske, veleposlanice Milade Privora. Iznimno smo ponosni što upravo vpl. Milada Privora sa kolegijem Diplomatskog protokola čini neizostavan dio nastavnog procesa za studente VŠMOD-a DH te smo uvjereni da naši studenti imaju mogućnost učiti od najveće stručnjakinje u Hrvatskoj.

Ovom prigodom zahvaljujemo svim polaznicima seminara na sudjelovanju i ugodnom druženju u nadi da su teorijska i praktična znanja i vještine ponuđena u okviru ovog seminarskog programa udovoljila očekivanjima.

Svjetska karijera počinje ovdje!

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »