Novosti

VŠMOD uvodi novi sustav stipendiranih školarina!

VŠMOD uvodi novi sustav stipendiranih školarina!

Objavljeno: 10. Travanj 2017.

Vrhunski studentski rad i akademski rezultati najvažniji su za djelovanje Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u Zagrebu. I to ne samo tijekom studiranja nego i kao dio završnog uspjeha studenata, čime se oni na najbolji način predstavljaju na početku svoje poslovne karijere budućim poslodavcima, kao i pri nastavku svoga akademskog usavršavanja. Podatak o stipendiranju studenata na temelju njihove izvrsnosti na studiju jedna je od ključnih referencija za akademski i poslovni uspjeh te Visoka škola u interesu svojih studenata uvodi novi, široki program stipendiranja za upis na više godine studija te poticajne uvjete za upis na prve godine studija.

 

Dodjela stipendija vršit će se na temelju aktivnosti i izvrsnosti studenata, među ostalim, na temelju ostvarenih ECTS-bodova, dolaznosti na nastavu i prosjeka ocjena. Pritom će studenti s ispunjenim uvjetima moći aplicirati za stipendije koje će im pri upisu na višu akademsku godinu smanjiti školarinu od 10 do čak 30 posto.

S druge strane uspjeh u dosadašnjem obrazovanju omogućit će i studentima koji upisuju prvu godinu preddiplomskog stručnog studija da na temelju izvrsnosti ostvare više nego poticajne iznose školarina.

Dosadašnji pak studenti preddiplomskog stručnog studija prigodom upisa diplomskog stručnog studija ostvarit će 30 posto nižu školarinu, čime se također potiče njihovo uspješno kontinuirano studiranje na Visokoj školi. Na posljetku, polaznicima dosadašnjih Škola diplomacije odobrava se popust pri upisu na prvu godinu preddiplomskog i diplomskog studija u iznosu od 10 posto. Za ostvarivanje svih stipendija i poticaja prilikom upisa studenti će trebati predati prijavni obrazac do odgovarajućeg datuma. Uz želju za što boljim akademskim uspjehom, Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld poziva sve svoje sadašnje i buduće studentice i studente da prouče odluke o uvjetima za stipendije za upis u više godine i uvjete za upis u prve godine studija i – da se svojim radom i izvrsnošću uključe u program stipendiranja. Sretno i uspješno!

PREDDIPLOMSKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

SPECIJALISTIČKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

Svjetska karijera počinje ovdje!

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »