Novosti

Znanje i rad se isplati! Predstavljamo sustav stipendija za studente i nove upisnike!

Znanje i rad se isplati! Predstavljamo sustav stipendija za studente i nove upisnike!

Objavljeno: 03. Srpanj 2019.

Želite studirati na prestižnom privatnom fakultetu i to za 0 Kuna? Moguće je uz novi sustav stipendiranih školarina na VŠMOD-u! Dokaži se na državnoj maturi i postani naš student uz nevjerojatne stipendije. Mi ulažemo u vas jer ste vi naša budućnost! Dobrodošli na Visoku školu „Dag Hammarskjöld“!

Podatak o stipendiranju studenata na temelju njihove izvrsnosti na studiju jedna je od ključnih referencija za akademski i poslovni uspjeh te Visoka škola u interesu svojih sadašnjih i budućih studenata uvodi novi, široki program stipendiranja za upis na više godine studija te izuzetno poticajne uvjete za upis na prve godine studija. Program stipendiranja odnosi se na studente i nove upisnike oba studijska programa koja se provode na VŠMOD-u DH. Zato dragi studenti i novi upisnici studija diplomacije ili studija održivog razvoja, iskoristite ovu priliku i osigurajte najbolje obrazovanje po najpovoljnijim uvjetima!

Novim i jedinstvenim sustavom stipendiranih školarina želimo omogućiti perspektivnim mladim ljudima upis prestižnog studija na VŠMOD-u po najboljim uvjetima. Ovisno o uspjehu na državnoj maturi, sudjelujemo u vašoj školarini do iznosa od čak 100% te najboljim maturantima nudimo mogućnost studiranja na VŠMOD-u za 0 Kuna!

Izuzetno cijenimo izvrsnost studenata i akademske rezultate. I to ne samo tijekom studiranja nego i kao dio završnog uspjeha studenata, čime se oni na najbolji način predstavljaju na početku svoje poslovne karijere budućim poslodavcima, kao i pri nastavku svoga akademskog usavršavanja. Upravo iz tog razloga, uz stipendiranje novih upisnika VŠMOD-a, uvodimo i stipendije za naše studente pri upisu u više godine studija. 

Dodjela stipendija vršit će se na temelju aktivnosti i izvrsnosti studenata, među ostalim, na temelju ostvarenih ECTS-bodova, dolaznosti na nastavu i prosjeka ocjena. Pritom će studenti s ispunjenim uvjetima moći aplicirati za stipendije koje će im pri upisu na višu akademsku godinu smanjiti školarinu od 10 do čak 30 posto.

Dosadašnji pak studenti preddiplomskog stručnog studija prigodom upisa diplomskog stručnog studija ostvarit će 30 posto nižu školarinu, čime se također potiče njihovo uspješno kontinuirano studiranje na Visokoj školi.

Na posljetku, polaznicima dosadašnjih Škola diplomacije odobrava se popust pri upisu na prvu godinu preddiplomskog i diplomskog studija u iznosu od 10 posto.

Za ostvarivanje svih stipendija i poticaja prilikom upisa studenti će trebati predati prijavni obrazac do odgovarajućeg datuma. Uz želju za što boljim akademskim uspjehom, Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld poziva sve svoje sadašnje i buduće studentice i studente da prouče odluke o uvjetima za stipendije za upis u više godine i uvjete za upis u prve godine studija i – da se svojim radom i izvrsnošću uključe u program stipendiranja. Sretno i uspješno!

DIPLOMACIJA

PREDDIPLOMSKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

SPECIJALISTIČKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

ODRŽIVI RAZVOJ

PREDDIPLOMSKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

SPECIJALISTIČKI STUDIJ

Uvjeti upisa

Školarina

Svjetska karijera počinje ovdje!

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »