Profil

mr.sc. Davor Stipetić

Kolegiji:
Strani jezici:

Engleski i talijanski jezik

Područje interesa:

- javne politike - komparativna politika - europske integracije - europske politike - metodologija društvenih znanosti - geopolitika


Životopis:

 Davor Stipetić rođen je 28. travnja 1974. godine. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja u Centru za odgoj i obrazovanje u kulturi (kasnije II. gimnazija), završio je i studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i dodatni dodiplomski studij informacijskih znanosti (smjer arhivistika) na Filozofskom fakultetu. Magistrirao je 2011. godine na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu iz područja politologije, podpodručja javnih politika i javnog upravljanja. Objavljivao je u časopisima Politička misao i Filozofska istraživanja, a dosad je preveo i 16 knjiga i više od 80 znanstvenih i stručnih članaka s engleskoga na hrvatski jezik i obratno.


Kontakt informacije:
 • E-mail: davor@stipetic.net
 • Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld
  Filipa Vukasovića 1
  HR - 10000 Zagreb
 • Erasmus charter for higher education

  EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

 • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

  Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »