Profil


Životopis:

Bruno Korea Gajski rođen je 07.07. 1986 u Zagrebu. Fakultet političkih znanosti Sveučiliša u Zagrebu upisuje 2005. godine. Preddiplomski sveučilišni studij politologije završio je 2009., a diplomski sveučilišni studij politologije 2010. godine. Na istom fakultetu završio je i pedagoški smjer. Na Fakultetu političkih znanosti polaznik je doktorskog studija „Komparativna politika“ – Modul Međunarodni odnosi i nacionalna sigurnost. Autor je nekoliko znanstvenih i stručnih članaka te je sudjelovao na više konferencija međunarodnog karaktera. 

Kao član ekspertnog tima Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld sudjelovao je u projektu „Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa: Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja“. 

Kao vanjski suradnik od 2010. do 2013. voditelj je semiarske nastave na Fakultetu političkih znanosti na kolegiju „Svjetska politička povijest 1878.-1920.“ i „Svjetska politička povijest 1920.-1960.“.

Izabran je 2013. u nastavno zvanje predavača u području društvenih znanosti, polje politologija, grana međunarodni odnosi i nacionalna sigurnost.


Kontakt informacije:
 • E-mail: brgajski@gmail.com
 • Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld
  Filipa Vukasovića 1
  HR - 10000 Zagreb
 • Erasmus charter for higher education

  EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

 • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

  Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »