Projekti

Erasmus charter for higher education

Erasmus charter for higher education

Objavljeno: 08. Lipanj 2016.

Erasmus+ program je EU-a za potporu obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu u Europi. Njegovim proračunom od 14,7 milijardi eura omogućit će se više od 4 milijuna Europljana da se osposobljavaju, studiraju, volontiraju i stječu iskustva u inozemstvu.

Predviđeno je da Erasmus+ traje do 2020. Program ne nudi prilike samo studentima; u njemu je objedinjeno sedam prethodnih programa, a nudi prilike različitim fizičkim osobama i organizacijama.

Sve informacije o Erasmus + programu dostupne su na Erasmus+/info

Kao prva i vodeća ustanova u obrazovanju stručnjaka za međunarodne odnose i diplomaciju u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, ponosno ističemo da smo godinama uspješan dio europske Erasmus+ obitelji uz napomenu da je naš fakultet trajni odabir i mnogih stranih državljana. Mnogi naši studenti sudjelovali su u programima studentske razmjene na stranim učilištima diljem Europe te donijeli sa sobom neprocjenjiva iskustva za osobni razvoj i karijerni put. Također, s veseljem smo prihvaćali strane studente koji su dio svog obrazovnog procesa kroz programe mobilnosti proveli upravo u Zagrebu na VŠMOD-u DH gdje su sklopili mnoga prijateljstva s našim studentima i upoznali običaje, kulturu i zanimljivosti života u Republici Hrvatskoj.

Više o iskustvu studenata VŠMOD-a DH na stranim učilištima možete saznati na Erasmus+/iskustva studenata

Upravo iz tih razloga želimo pozvati sve studente koji žele sudjelovati u programu studentske mobilnosti da nas kontaktiraju putem obrasca sa upitima na koje će odgovoriti osoba zadužena za koordinaciju Erasmus+ programa na VŠMOD-u DH!  

Erasmus Charter for Higher Educationerasmus_charter.pdf Erasmus Policy StatementErasmus Policy Statement.docx

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »