SVAKI DAN - OTVORENI DAN: POSJETITE NAS!Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld iz Zagreba poziva svoje buduće studentice i studente te sve zainteresirane za studij međunarodnih odnosa i diplomacije da posjete VŠMOD DH i doznaju sve što ih zanima u vezi s našim studijskim programom, kompetencijama koje studenti stječu i karijernim potencijalima koje nudi studiranje na VŠMOD-u DH.

Ulaganje u budućnost – predstavljamo projekt Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld provodi projekt pod nazivom Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa: uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja zajedno sa partnerima Institutom za razvoj i međunarodne odnose i Institutom Ruđer Bošković.


RAZREDBENI INTERVJU 3. lipnja - PRIJAVI SE!

Sukladno Natječaju za upis studenata u prvu godinu, za učenike četverogodišnjih strukovnih škola i umjetničkih programa obrazovanja koji svoje obrazovanje završavaju obranom završnog rada u svojoj školi i žele upisati Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld provodi se razredbeni postupak-intervju. Razredbeni postupak-intervju provodi se i za kandidate koji su srednje obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.


Raspisan natječaj za Erasmus + program!

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld raspisala je natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus + programa za akademsku godinu 2016/2017.


Studenti VŠMOD-a posjetili Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH

Studenti 3. godine preddiplomskog stručnog studija Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld danas su u pratnji profesora Zorana Pičuljana i asistenta Brune Gajskog posjetili Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.


Održan seminar

U suradnji s Hrvatskom zajednicom županija i Udrugom gradova, Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjöld“ uspješno je organizirala seminar „Upravljanje protokolom“ koji se održao u Umagu, od 26.05.2016.-28.05.2016.


DIPLOMACIJA U PRAKSI: Predavanje NJ.E. gđe Michèle Boccoz

U sklopu ciklusa predavanja "Diplomacija u praksi" čast nam je pozvati Vas na predavanje Nj. E. gđe Michèle Boccoz, veleposlanice Republike Francuske u Republici Hrvatskoj. Tema predavanja je "French foreign policy : global agenda, focused initiatives". Predavanje će se održati u četvrtak, 02. lipnja 2016. s početkom u 13:00 sati u dvorani 113 VŠMOD DH.

RASPISAN NATJEČAJ ZA UPIS STUDENATA

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld objavila je Natječaj za upis studenata u prvu godinu trogodišnjeg preddiplomskog stručnog studija i dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija za akademsku godinu 2016./17.

Povežite se s nama RSS
Erasmus Charter for Higher Education 2014-2020 Erasmus Policy Statement RAZVOJ I PERSPEKTIVE MEĐUNARODNIH ODNOSA:
Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja Mladi diplomat Mladi diplomat Međunarodne_studije Cjeloživotno obrazovanje Škola diplomacije
Unicef Unicef United Nations Children Fond
IMO IRMO Institut za razvoj i međunarodne odnose

IMO GSD Geneva School of Diplomacy and International Relations
Misija Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije DH jest izobrazba studenata i razvijanje kompetencija za istraživanje, stvaranje, implementaciju i aktivno vođenje međunarodnih odnosa i diplomacije, što će u Republici Hrvatskoj, regiji i svijetu osigurati visoku kvalitetu života.
Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije DH vodeća je ustanova u obrazovanju stručnjaka na području međunarodnih odnosa i diplomacije u Republici Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, s visokim znanstvenim, stručnim i etičkim standardima.