Studentski list "Mladi diplomati"

Božićni domjenak

Božićni domjenak

Objavljeno: 30. Travanj 2013.
Kako bismo se odmorili od napornog radnog semestra i puni božićnog duha dočekali praznike, Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld organizirala je božićni domjenak za svoje zaposlenike, profesore i studente. U poslijepodnevnim satima tog 19. prosinca 2012. godine svi su se okupili u prostorijama Škole i uživali u ugodnom druženju. Kao počasni gost na domjenak je došao švedski ambasador, Nj. E. Fredrik Vahlquist, u pratnji supruge. Za studente je to bila savršena prilika da ga upoznaju i razgovaraju s njim budući da radi o izuzetnom diplomatu.

Kako blagdansko vrijeme nije potpuno bez kolača, na domjenku je održano i natjecanje za najbolje kolače. Trebalo je kušati više od deset vrsta kolača, a taj „težak“ zadatak morao je odraditi dekan Škole, akademik Ivo Šlaus. Glavna nagrada bilo je studijsko putovanje, a osvojili su je, ni manje ni više, nego najmlađa generacija Škole, brucoši Ivana Radić, Antonio Kovačević i Mladen Tomas. Međutim, nije važno pobijediti, već sudjelovati. Ukusna hrana, još ukusniji kolači, ugodno društvo i dobra glazba dobitna su kombinacija za zabavan božićni domjenak.

Autor: Lus 
  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »