Studentski list "Mladi diplomati"

Riječ urednika

Riječ urednika

Poštovani čitatelji,

Uvijek je u životu nešto po prvi put, a tako je i s našim časopisom. Nakon mjeseci marljivog i upornog rađenja intervjua, pisanja članaka, reportaža i anliza, s ponosom Vam predstavljamo web časopis Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije „Mladi diplomati.“

Cilj ovog časopisa je prikazati globalna zbivanja i sve relevantne teme sa studentskog aspekta, te Vas što bolje upoznati s radom Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije.

Željela bih zahvaliti na pomoći i suradnji dr.sc. Goranu Bandovu, dr.sc. Bošku Piculi i gospođi  Jelki Šušnić, na čiju smo inicijativu i poticaj pokrenuli ovaj časopis. Također zahvaljujem svim suradnicima, lektorima, informatičkoj pomoći, te dekanu VŠMOD-a,akademiku  Ivi Šlausu, koji je objeručke prihvatio našu zamisao i s kojim smo odradili prvi intervju.
Posebno zahvalu upućujem svim studentima koji su  (nekad milom, češće silom  :) ), odvojili svoje vrijeme i sudjelovali pri kreiranju časopisa.

Pošto nam je ovo tek prvi broj, nemojte biti previše kritični prema nama. Vjerujem da ćemo s vremenom uspjeti realizirati sve naše ideje i planove i postati kvalitetan portal koji se bavi međunarodnim odnosima, diplomacijom i političkim temama.

I zato, čitajte nas, pratite, „lajkajte i sherajte“, a mi ćemo se truditi iz tjedna u tjedan biti što zanimljiviji, aktualniji i iscrpniji. Baš kao pravi diplomati.

Srdačno,

Martina Plantak

  • Erasmus charter for higher education

    EU projekti - Projekti financirani sredstvima Europske Unije

  • Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

    Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »